Tietoa sivustosta

Asentajapalvelut.fi on osa kansainvälistä Kessen Grupp yhtiötä, joka tuottaa innovatiivisia mediaratkaisuja eri toimialojen ja yhteistyökumppaneiden tarpeeseen.


Asentajapalvelut yhdistävät rakennusalan ammattilaiset ja asiakkaat tehokkaasti. Sivusto on integroitu toimimaan Suomen suurimpien verkossa toimivien rakennustarvikeyhtiöiden riippumattomana palveluntuottajana, joka helpottaa asiakkaita tekemään ostopäätöksiä antamalla paikallisten yrittäjien yhteystiedot helposti ja vaivattomasti. Asentajapalvelut on ainutlaatuinen konsepti, joka palvelee rakennustarvikkeiden valmistajia, verkkokauppoja ja heidän asiakkaita.


Tietoa palvelusta

Asentajapalvelut.fi palvelun kaikki aineisto- ja immateriaalioikeudet ovat kokonaisuudessaan Yhtiön omaisuutta. Yrityshakemistopalvelu on tarkoitettu ainoastaan loppukäyttäjiä varten ja tietojen osittainenkin kopiointi on sallittua ainoastaan Yhtiön myöntämällä kirjallisella luvalla. Asiakas vastaa kokonaisuudessaan siitä, että sillä on tarvittava käyttöoikeus kaikkeen ilmoituksessa julkaistuun materiaaliin, mukaan lukien toiminimet, tavaramerkit ja tekijänoikeudellisesti tai muutoin suojattu materiaali.


Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja siitä, ettei ilmoituksen sisältö loukkaa kolmansien oikeuksia tai ole voimassaolevan lainsäädännön tai hyvän tavan vastaista. Asiakas toimittaa Yhtiölle mahdolliset muutokset hakemistopalveluun jo kirjattuihin tietoihin ja sopii Yhtiön kanssa uusien tietojen tai muutosten kirjaamisesta yrityshakemistopalveluun.


Asentajapalvelut.fi toimii ainoastaan Asiakkaan yhteystietojen välittäjänä, eikä näin ollen vastaa miltään osin Asiakkaiden tarjoamista palveluista tai niiden vastuullisuudesta.


Yhtiöllä on oikeus poistaa tietokannastaan ja yrityshakemistopalveluistaan Asiakkaan tiedot osin tai kokonaisuudessaan, jos Asiakkaan tiedot sisältävät markkinointilainsäädännön tai muun lainsäädännön vastaisia ilmaisuja tai on perusteltua syytä epäillä, että ne loukkaavat kolmansien immateriaalioikeuksia. Asiakkaan tiedot on oikeus poistaa palvelusta kokonaisuudessaan, jos on syytä epäillä, että Asiakkaan liiketoiminta on lainsäädännön ja/tai hyvän tavan vastaista. Yhtiöllä on myös oikeus poistaa Asiakkaan tiedot palvelusta kokonaisuudessaan, mikäli Asiakas ei ole suorittanut laskuaan maksukehotuksesta huolimatta.


Käyttäjien antaman palautteen tai muun heidän laatiman viestinnän osalta Yhtiö tarjoaa siihen vain teknisen alustan. Yhtiö ei muokkaa eikä valikoi käyttäjien viestejä. Käyttäjät itse vastaavat antamastaan palautteesta tai laatimistaan viesteistä sekä siitä, etteivät ne ole lain, eikä hyvien tapojen vastaisia. Yhtiöllä on oikeus, mutta ei velvollisuutta, poistaa käyttäjän antama palaute tai viesti.Sivuston toteutti Eteläranta | Copyright 2013 | Lisää tietoa Asentajapalveluista löydät tästä linkistä!